Πληροφορίες αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλνονται  στο χώρο σας αποκλειστικά όπως εσείς επιλέξετε .Σε παραδόσεις εντός Αθήνας (Βόρεια, Νότια, Ανατολικά και Δυτικά Προάστεια), η παράδοση πραγματοποιείται από εμάς χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση . Σε περίπτωση που ο χώρος παράδοσης βρίσκεται εκτός των παραπάνω επιλογών, τότε θα χρειαστείνα το παραλάβετέ από το κατάστημα μας ή να μας καθορίσετε το πρακτορείο ή την ταχυμεταφορική  που επιθυμείτε για την αποστολή τους.

Η αποστολή των προϊόντων με πρακτορείο της επιλογής σας και παραλαβή τους από τον χώρο του πρακτορείου θα κοστολογείται με 5€ το δέμα .Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας παραδοθεί κάτοικόν η κοστολόγηση θα διαφέρει ανάλογα το βάρος, μέγεθος των προϊόντων καθώς και την διεύθυνση προορισμού με την οποία και θα επιβαρυνθείτε.

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 5 ευρώ ανά δέμα και αφορά αποστολές μέχρι 2kg, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιπλέον χρέωση 1 ευρώ.
Για αποστολές εξωτερικού, η χρέωση διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και η πληρωμή γίνεται είτε με Paypal είτε με viva.

Όταν φτάσετε στην «Ολοκλήρωση  της παραγγελίας σας» θα δείτε αναλυτικά  τα έξοδα αποστολής για τη χώρα που θα επιλέξετε.

*Οι τιμές αναφέρονται χωρίς το ΦΠΑ

Τρόποι πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής που δεχόμαστε είναι αντικαταβολή (εντός Αθήνας ειτε με αποστολή μέσω ταχυμεταφορικής), πιστωτική κάρτα ,τραπεζική κατάθεση ,vivapayment ,και PayPal,.

Στην περίπτωση που επιλέξετε  για τρόπο πληρωμής αντικαταβολή, θα πληρώσετε  το ποσό που αναλογεί στην παραγγελία σας (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας  στο χώρο σας (με όποιον τρόπο αποστολής και αν επιλέξετε ).

Στην περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής πιστωτική κάρτα-τραπεζική κατάθεση – PayPal-Vivapayment, πληρώνετε  το ποσό που αναλογεί στην παραγγελία σας (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) μέσω του τραπεζικού λογαριασμού σας ή τον λογαριασμό στο PayPal ή στη Viva κατά την αποστολή της παραγγελίας.

 

Λογαριασμοί Εταιρείας (Επωνυμία Cuatro E.E):

Τράπεζα Πειραιώς ( IBAN ) : GR17 0172 0540 0050 5409 4600 813

Τράπεζα Eurobank (IBAN) : GR5602600060000410201623805

Τράπεζα Εθνικής ( IBAN): GR0901108900000089000551583